Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta)

Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta)
Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 314 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr superfin, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ricottan și Cannoli cu ciocolată, Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, și Cannoli De Ciocolată Umplute Cu Ricotta.

Instrucțiuni

1
Faceți aluat
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, cacao și scorțișoara. Folosind vârful degetelor sau blenderul de patiserie, amestecați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră. (Alternativ, pulsați în robotul de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Stropiți limoncillo peste amestec și amestecați ușor cu furculița până se încorporează.
4
Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic. (Aluatul va arăta în continuare oarecum uscat și sfărâmicios.) Adunați împreună în bilă, înfășurați în plastic și refrigerați 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Face umplere
6
În bolul mediu de amestecare, amestecați împreună ricotta, zahărul, chipsurile de ciocolată, coaja de portocală și vanilia. Se amestecă amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf rotund de 1/2 inch și se dă la frigider până când este gata de utilizare. (Umplerea poate fi făcută cu până la 1 zi înainte și refrigerată, acoperită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Formați, prăjiți și umpleți cochilii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
8
Tăiați aluatul în 4 bucăți uniforme. Pe suprafața ușor făinată, întindeți 1 bucată până la 1/8 inch grosime. Folosind tăietorul de prăjituri cu făină, tăiați 2 până la 3 runde din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
9
Transferați rundele pe foaia de copt și păstrați-le acoperite cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Rolați aluatul rămas și tăiați rondele în același mod, apoi adunați resturi, întindeți și tăiați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
11
Umpleți vasul greu de 4 litri cu ulei până la adâncimea de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se încălzește la foc moderat până când termometrul înregistrează 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
13
Între timp, perie marginea de jos a 1 aluat rotund cu albus de ou. Înfășurați aluatul în jurul a 1 tub de cannoli cu capătul periat de albus de ou care se suprapune peste celălalt capăt și apăsați ușor marginile împreună pentru a sigila. Faceți încă 5 cochilii în același mod. (Păstrați rundele rămase acoperite cu plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Coji De PasteCoji De Paste
AluatAluat
FolieFolie
14
Lucrând în 2 loturi, prăjiți cojile formate în ulei fierbinte până se rumenesc adânc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Transferați pe placa căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge și a se răci 5 minute. Stați tuburile în poziție verticală și atingeți ușor blatul pentru a slăbi cojile. Răsuciți matrițele pentru a îndepărta cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
16
Înfășurați aluatul rămas în jurul tuburilor și prăjiți în același mod. (Cojile pot fi făcute cu 1 zi înainte și depozitate la temperatura camerei, neumplute și neacoperite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
AluatAluat
FolieFolie
17
Când este gata de servit, țeavă de umplere în 1 capăt de coajă cannoli, umplere coajă la jumătate, apoi țeavă în celălalt capăt. Repetați pentru a umple cojile rămase. Praf cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista