Chineză Picant Gingered Carne De Vită

Carnea de vită picantă chinezească ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne De Vită Cu Turtă Dulce, Orez Gingered și carne de vită, și Carne de vită Gingered se amestecă pentru 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură; tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Combinați friptura și amidonul de porumb.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Se adaugă amestecul de friptură; saut 3 minute. Se amestecă ghimbirul și usturoiul; gatiti 10 secunde. Se amestecă morcovii și următoarele 6 ingrediente (morcovi prin castane de apă); acoperiți și gătiți 4 minute. Se amestecă bok choy; acoperiți și gătiți timp de 2 minute.