Chiliul Nostru Secret

Chiliul Nostru Secret
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chili-ul nostru Secret. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. O porție conține 378 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, carne de vită măcinată, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sups! Nu Atât De Secret Chili Freca, Ingredient Secret Chili, și Club Secret pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti puiul intr-o cratita mare la foc mediu-mare pana cand este fiert, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați roșiile, fasolea și ciocolata; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Completați fiecare porție cu 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista