Chili verde prăjit cu carne de porc și orez

Chili verde prăjit cu carne de porc și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Chili verde prăjit cu carne de porc și orez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 475 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 25 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Poblanos prăjit umplut cu Chili verde de porc tras, Carne De Porc Chili Verde, și Carne De Porc Chili Verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați tomatillos pe o foaie de copt sau o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Se fierbe la 8 inci de broiler timp de 15 minute sau până când pielea se înnegrește și tomatillos sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
3
Așezați tomatillos, sucuri de tigaie, 3/4 cană de ceapă și următoarele 4 ingrediente (prin jalapeo tocat) într-un blender sau un robot de bucătărie; procesați până când sosul este aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
4
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați carnea de porc uniform cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
7
Adăugați carne de porc în tigaie. Saut 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați amestecul de tomatillo în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când carnea de porc este foarte fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați restul de 1/4 cană de ceapă; saut 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
12
Adăugați orez; saut 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
13
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, roșii și 1 cană de apă în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 15 minute sau până când lichidul se evaporă și orezul este fraged; nu amestecați. Împărțiți orezul în 4 farfurii. Se acoperă cu amestec de porc; garnisiți cu felii de jalapeo și frunze de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
TomateTomate
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-lime și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista