Chili Taco Cu Patru Fasole

Chili Taco Cu Patru Fasole
Rețeta cu patru fasole Taco Chili poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru 80 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 172 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Un amestec de pastă de roșii, condimente taco, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Al 9-lea concurs anual de Chili: intrare – carne de vită, Chorizo și fasole Taco Chili + meniu săptămânal, Trei Fasole Taco Chili, și Crock-Pot Trei Fasole Taco Chili.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Rosado. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Castelul Cava Rosado
Castelul Cava Rosado
Casteller Cava Ros euro este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapaselor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Revista