Chili Lime Pește Fry

Chili Lime Pește Fry
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Chili Lime Fish Fry ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 569 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.62 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, praf de usturoi, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza uleiul de șofrănel, puteți urma acest curs principal cu Pineapple Cobbler ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tacos de pește cu Chili Lime Allioli, New England Fish Fry, și Timp pentru pește la grătar Thailandez cu sos de Chili-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează peștele cu sare și piper. Aranjați 3 feluri de mâncare puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Puneți făina în 1 fel de mâncare și adăugați ouăle în al doilea fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
3
Combinați firimiturile de pâine în al treilea fel de mâncare și condimentați cu 1 lingură de coajă de tei, 2 linguri de pudră de chili, praful de usturoi, pudra de ceapă și cimbru. Înveliți peștele în făină, apoi oul și apoi firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(Keebler)(Keebler)
4
Încălziți uleiul, aproximativ 1/4 cană, în tigaie mare la foc mediu până la mediu-mare. Dacă tigaia dvs. nu este suficient de mare pentru a prăji 4 fileuri, într-un singur strat, încălziți cuptorul la 275 grade F și puneți un suport de răcire pe o foaie de copt. Pe măsură ce prăjiți peștele, transferați-le în suportul din cuptor pentru a se încălzi. Prăjiți peștele până când este profund auriu și crocant și transferați-l într-un platou de servire. Condimentează cu puțină sare suplimentară, acoperă cu mult suc de lămâie și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista