Chili De Fasole Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Chili de fasole albă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 273 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați masa harina, oregano, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Chili De Fasole Albă, Chili De Fasole Albă, și Chili De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o oală sub presiune, crockpot sau oală mare de chili.
Adăugați câteva vârfuri de bicarbonat de sodiu pentru a accelera caramelizarea.)
Adăugați ceapa la fasole. Pentru gătit sub presiune: sigilați aragazul și aduceți la presiune ridicată. Reduceți căldura și gătiți timp de 10 minute la presiune ridicată.
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural. Verificați pentru a vă asigura că fasolea este moale și, dacă nu, reveniți la presiune ridicată încă un minut. Odată ce fasolea este moale, adăugați sarea și roșiile și gustați pentru condimentare. Dacă este necesar, adăugați mai mult chimen, piper și pudră de chili. Se fierbe la foc mic timp de cel puțin 20 de minute. Chiar înainte de servire, adăugați masa harina; se amestecă bine și se fierbe timp de cel puțin 5 minute pentru a se îngroșa. Pentru crockpot: gătiți până când fasolea este complet moale, la maxim timp de cel puțin 6 ore sau la minim timp de cel puțin 8 ore (crockpots variază, deci reglați timpii după cum este necesar).
Adăugați sarea și roșiile, verificați condimentele și gătiți cel puțin încă o oră.
Adăugați masa și gătiți încă 10 minute. Pentru plită: acoperiți și gătiți la foc mic până când fasolea este complet fragedă, aproximativ 1 1/2 ore, adăugând apă după cum este necesar.
Adăugați sarea și roșiile, verificați condimentele și gătiți cel puțin 20 de minute. Chiar înainte de servire, adăugați masa harina, dacă este necesar pentru a se îngroșa; se amestecă bine și se fierbe timp de cel puțin 5 minute. * Pentru a înmuia rapid fasolea în oala sub presiune, acoperiți cu doi centimetri de apă și aduceți la presiune ridicată. Gatiti la presiune ridicata timp de 1 minut, scoateti-l de pe foc si lasati presiunea sa scada in mod natural inainte de a scurge si folosi fasolea. Pentru a înmuia rapid fără o oală sub presiune, acoperiți fasolea cu 2 inci de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de un minut. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră înainte de a scurge și de a folosi fasolea.