Chili De Fasole Albă

Chili De Fasole Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Chili de fasole albă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 273 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați masa harina, oregano, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Chili De Fasole Albă, Chili De Fasole Albă, și Chili De Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o oală sub presiune, crockpot sau oală mare de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
1
Adăugați câteva vârfuri de bicarbonat de sodiu pentru a accelera caramelizarea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
2
Adăugați ceapa la fasole. Pentru gătit sub presiune: sigilați aragazul și aduceți la presiune ridicată. Reduceți căldura și gătiți timp de 10 minute la presiune ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural. Verificați pentru a vă asigura că fasolea este moale și, dacă nu, reveniți la presiune ridicată încă un minut. Odată ce fasolea este moale, adăugați sarea și roșiile și gustați pentru condimentare. Dacă este necesar, adăugați mai mult chimen, piper și pudră de chili. Se fierbe la foc mic timp de cel puțin 20 de minute. Chiar înainte de servire, adăugați masa harina; se amestecă bine și se fierbe timp de cel puțin 5 minute pentru a se îngroșa. Pentru crockpot: gătiți până când fasolea este complet moale, la maxim timp de cel puțin 6 ore sau la minim timp de cel puțin 8 ore (crockpots variază, deci reglați timpii după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Adăugați sarea și roșiile, verificați condimentele și gătiți cel puțin încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Adăugați masa și gătiți încă 10 minute. Pentru plită: acoperiți și gătiți la foc mic până când fasolea este complet fragedă, aproximativ 1 1/2 ore, adăugând apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
6
Adăugați sarea și roșiile, verificați condimentele și gătiți cel puțin 20 de minute. Chiar înainte de servire, adăugați masa harina, dacă este necesar pentru a se îngroșa; se amestecă bine și se fierbe timp de cel puțin 5 minute. * Pentru a înmuia rapid fasolea în oala sub presiune, acoperiți cu doi centimetri de apă și aduceți la presiune ridicată. Gatiti la presiune ridicata timp de 1 minut, scoateti-l de pe foc si lasati presiunea sa scada in mod natural inainte de a scurge si folosi fasolea. Pentru a înmuia rapid fără o oală sub presiune, acoperiți fasolea cu 2 inci de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de un minut. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră înainte de a scurge și de a folosi fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cava Brut cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Poema Cava Brut
Poema Cava Brut
Aromele vibrante de piersici coapte, pere și pâine prăjită cu un indiciu de condiment umple nasul. Palatul este uscat, cu o textură bogată, cremoasă. Straturile de aromă includ coaja de portocală și condimentul care persistă printr-un finisaj elegant.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista