Chili De Cartofi

Chili De Cartofi
Cartofi-Bar Chili este un hor d ' oeuvre care servește 14. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de roșii conservate, cartofi copți, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încearcă Chili De Cartofi, Baton De Cartofi La Cuptor, și Baton De Piei De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați roșiile, fasolea, zahărul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
TomateTomate
FasoleFasole
ZahărZahăr
3
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute.
4
Se servește cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul rubiniu profund, cu paiete violete, își ridică structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat corpolent, care are reminiscente fragrantes de stejar pe finisaj lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții14
Scor De Sănătate6
Revista