Chili Cu Coaste Scurte

Chili Cu Coaste Scurte
Reteta scurt coaste Chili ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 4 ore și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1078 calorii, 36g de proteine, și 83g de grăsime per portie. Pentru $ 3.87 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți sos adobo, sfâșiat în bucăți, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza piesele pecan ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Al 7-lea concurs anual de Chili :Intrarea # 2-coaste scurte Boeuf Bourguignon Chili, Chili Cu Coaste Scurte, și Picant porter scurt coaste chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aranjați coastele scurte pe o foaie mare de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se presară peste tot cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
5
Aduceți chiles New Mexico, ancho chiles și 1 1/2 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când chilele sunt doar fragede, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Transferați amestecul într-un blender. Ținând ferm blatul, amestecați până când piureul de chile este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați coastele scurte în loturi și rumeniți pe toate părțile, 5 până la 6 minute pe lot, transferând coastele scurte într-un bol de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați usturoiul și ceapa roșie în picăturile din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Se sotează până se înmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
11
Se amestecă în chimen și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
ChimenChimen
12
Adăugați piureul de chile din blender, bulion, agave și espresso; amestecați pentru a amesteca. Întoarceți coastele scurte și orice sucuri din vas în oală; amestecați pentru a acoperi. Aduceți la foc mic. Acoperiți și puneți vasul în cuptor. Braise până când coastele sunt foarte fragede, aproximativ 2 ore și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
BulionBulion
Ardei IuteArdei Iute
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Înclinați oala. Îndepărtați și aruncați orice grăsime care se ridică la suprafață și bazine la capătul inferior. Folosind clești, transferați coastele și orice oase libere pe o foaie de copt cu margini. Tăiați cu grijă membrana de pe fiecare bucată de carne (încercați să tăiați doar membrana și nu orice carne). Aruncați membranele și toate oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CleșteClește
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Tăiați carnea în cuburi mici (slabe de 1/2 inch). Întoarceți carnea în sosul din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Se amestecă fasolea neagră. Condimentează chili-ul cu aproximativ 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Dacă doriți, adăugați sosul adobo cu lingurițe pentru a crește spiciness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos AdoboSos Adobo
Fasole NeagrăFasole Neagră
Ardei IuteArdei Iute
16
Transferați chili-ul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Se presară cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
18
Puneți Polenta cremoasă de porumb în boluri adânci. Polonic chili peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Ardei IuteArdei Iute
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
19
Presărați generos cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20
Se servește cu garniturile.
21
Aduceți bulionul, 2 1/2 căni de apă, unt și 1 linguriță de sare la fiert într-o cratiță grea și mare la foc mare. Treceți treptat în polenta. Continuați să bateți până când polenta începe să se îngroașe, 2 până la 3 minute. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când polenta este foarte groasă și fragedă, amestecând adesea cu o lingură cu fund plat sau o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură pentru a preveni lipirea sau arderea, aproximativ 20 de minute. Amestecați porumbul într-un mini procesor până se formează un piure grosier. Amestecați piureul de porumb în polenta. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
UntUnt
BulionBulion
ApăApă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BatetiBateti

Ingrediente

1-2 linguri ulei de masline extravirginSos Adobo, din ardei iute, opționalSos Adobo, din ardei iute, opțional2(iarnă)agave întunecateagave întunecate2maridried ancho chiles, stemmed, seeded and cut or torn into piecesdried ancho chiles, stemmed, seeded and cut or torn into pieces57Nuci de orice fel (tocate)pachet uscat New Mexico chiles (aproximativ 8), stem, însămânțate și tăiate sau rupte în bucățipachet uscat New Mexico chiles (aproximativ 8), stem, însămânțate și tăiate sau rupte în bucăți2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de vită (de preferință organic)bulion de vită (de preferință organic)6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCiocolată dulce-amară rasă grosieră, cum ar fi LindtCiocolată dulce-amară rasă grosieră, cum ar fi Lindt425Nuci de orice fel (tocate)fasole neagră, clătită și scursăfasole neagră, clătită și scursă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriboabe de porumb congelate, dezghețateboabe de porumb congelate, dezghețate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripolenta (făină de porumb italiană) sau făină de porumb obișnuităpolenta (făină de porumb italiană) sau făină de porumb obișnuită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)chimen proaspăt măcinatchimen proaspăt măcinat6cuișoare mariusturoi, tocatusturoi, tocat6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCeapa verde tocataCeapa verde tocata11 kilogram de dovlecel,cafea espresso instantcafea espresso instant6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de pui cu conținut scăzut de sare (de preferință organic)bulion de pui cu conținut scăzut de sare (de preferință organic)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oregano Mexican uscatoregano Mexican uscat1mareceapa rosie, tocataceapa rosie, tocata1kilogramecoaste scurte cărnoase, cu OScoaste scurte cărnoase, cu OS2(iarnă)unt nesăratunt nesărat6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGarnituri, cum ar fi pene de var, smântână, slănină gătită tocată, jalapenos roșu și/sau verde tocatGarnituri, cum ar fi pene de var, smântână, slănină gătită tocată, jalapenos roșu și/sau verde tocat

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista