Chili con Queso
Chili con Queso este un aperitiv care servește 24. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 233 de calorii, 7 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 81 de bucătari și bucătari. Dacă aveți chipsuri tortilla, până la 2 căței de usturoi, ardei iute și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Chili Con Queso, Chili con Queso și Chili con Queso Casserole.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, căliți ceapa și usturoiul în unt până se înmoaie.
Adăugați ardei iute; gătiți și amestecați timp de 5 minute. Reduceți căldura la minim. Adăugați treptat cantități mici de brânzeturi și lapte; se amestecă până se topește după fiecare adăugare.
Serviți cald cu chipsuri tortilla.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Chili poate fi asociat cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir cu o evaluare de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir]()
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.