Chili Con Carne a lui Lucy

Chili Con Carne a lui Lucy
Lucy ' s Chili Con Carne este un fel principal care servește 12. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 236 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecetes necesită ceapă, apă, pastă de roșii și carne de vită măcinată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Al 5-lea concurs anual de Chili: intrare – Chili Con Carne y Frijoles, Al 5-lea concurs anual de Chili: intrare – Chili Con Carne y Frijoles, și Al 6-lea concurs anual de Chili: intrare-Chili Con Carne + meniu săptămânal.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili Con Carne funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut natura cava este extrem de versatil, deoarece nici o doză adăugată, astfel încât aciditatea și bule curata Palatul Tau dupa fiecare muscatura. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, tikka masala de pui și Jamon Iberico.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Revista