Chile și orez cu brânză

Chile și orez cu brânză
Chile și orez brânză este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână ceapă, orez, cremă mexicană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chile Și Orez Cu Brânză, Pui Și Chile-Orez Cu Brânză, și Chile Brânză Orez Burritos.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă ceapa și se sotează până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați orezul și gătiți până când orezul este opac, aproximativ 10 minute. Se amestecă apa și boabele de porumb, apoi se condimentează apa cu sare și piper, după gust. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Preîncălziți un pui de carne. Folosind o furculiță, pufați orezul și amestecați în poblanos tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Transferați orezul într-un vas de copt de 7 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Stropiți cu smântâna sau smântâna și presărați brânza deasupra. Se fierbe până când blatul se rumeneste în pete și brânza s-a topit, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Puneți chiles peste o flacără de gaz sau sub broiler și gătiți până când sunt înnegrite pe toate părțile. Închideți-le într-o pungă de plastic și lăsați să stea 10 minute la abur, ceea ce le va face mai ușor de decojit. Cojiți, tulpinați și semănați chilii. Odată decojite, ardeii iute pot fi tocați, feliați sau umpluți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateGreu
Gata În1 h, 3 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista