Chile usturoi BBQ somon

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul de grătar cu usturoi din Chile ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 347 calorii, 46G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $6.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sos chile, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon Cu Castravete Chile Savura, Somon cu sos dulce de Chile, și Somon Glazurat Cu Caise-Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul în aer liber pentru căldură mare.
Tăiați coada și aripioarele somonului. Faceți mai multe tăieturi superficiale pe pielea somonului.
Așezați somonul pe 3 foi mari, ușor suprapuse de folie de aluminiu.
Într-un castron, amestecați împreună sosul de soia, sosul chile, ghimbirul și usturoiul.
Se amestecă sucul de lămâie, coaja de tei și zahărul brun. Puneți sosul peste somon.
Îndoiți folia peste somon și sertizați marginile pentru a sigila.
Dacă folosiți cărbuni fierbinți, mutați-i într-o parte a grătarului.
Așezați peștele pe partea laterală a grătarului care nu are cărbuni direct sub el și închideți capacul. Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați peștele pe o parte și opriți flăcările direct sub el; închideți capacul. Gatiti timp de 25 pana la 30 de minute.
Scoateți pe un platou de servire și turnați orice sucuri care s-ar fi putut aduna în folie peste vârful peștelui.
Se presară cu ceapă verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.