Chile Colorado

Chile Colorado
Chile Colorado ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulion de pui mai puțin sodiu, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chile Colorado Burritos, Carne de porc marinată în Chile Colorado, și Sos De Casă Chile Colorado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Îndepărtați tulpinile și semințele din ardei iute; aruncați. Clătiți chilele cu apă rece; se scurge. Aranjați chiles într-un singur strat pe o foaie de copt. Se fierbe 20 de secunde pe fiecare parte sau până se prăjește ușor (aveți grijă să nu ardeți ardei iute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Se amestecă chiles și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Scoateți din căldură și lăsați să stea 30 de minute sau până când este moale.
5
Scurgere.
6
Puneți jumătate de ardei iute, 2 1/2 căni de bulion și usturoi într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă amestecul piure într-un castron mare; repetați procedura cu ardeii și bulionul rămas. Se strecoară amestecul de chile printr-o sită într-o cratiță mare și se aruncă solidele. Se amestecă sarea. Gatiti la foc mediu 30 de minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Papet del Mas Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Cava Brut
Papet del Mas Cava Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare și clară. Senzația de gust în gură este foarte plăcută, ușoară și bine echilibrată, senzație proaspătă și foarte veselă, persistență bună, cu note de fructe și flori. Gustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista