Chilaquiles în sos Chipotle

Chilaquiles în sos Chipotle
Chilaquiles în sos Chipotle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 320 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de crema mexicana, ceapă, tortilla de porumb cu diametru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chilaquiles de fasole neagră și porumb cu roșii prăjite și sos Chipotle, Chipotle Chilaquiles, și Chipotle Chilaquiles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă suficient ulei într-o tigaie mare adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul pentru prăjit; încălziți uleiul la foc mediu-mare la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
2
Adăugați 12 triunghiuri tortilla la un moment dat în ulei. Se prăjește până devine auriu, întorcându-se ocazional, aproximativ 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferați așchii pe prosoape de hârtie; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Încălziți sosul Chipotle într-o altă tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați epazot; se fierbe 2 minute. Se condimentează cu sare; se amestecă chipsurile. Împărțiți imediat între 6 plăci. Se acoperă cu coriandru, apoi crema, queso fresco și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
EpazotEpazot
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Crema MexicanăCrema Mexicană
CeapăCeapă
SareSare
5
* Cremă mexicană cultivată cu aromă ușor de nucă și consistență de smântână subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
SmântânăSmântână
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista