Chilaquiles în sos Chipotle
Chilaquiles în sos Chipotle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 320 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de crema mexicana, ceapă, tortilla de porumb cu diametru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chilaquiles de fasole neagră și porumb cu roșii prăjite și sos Chipotle, Chipotle Chilaquiles, și Chipotle Chilaquiles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă suficient ulei într-o tigaie mare adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul pentru prăjit; încălziți uleiul la foc mediu-mare la 350 F.
Adăugați 12 triunghiuri tortilla la un moment dat în ulei. Se prăjește până devine auriu, întorcându-se ocazional, aproximativ 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferați așchii pe prosoape de hârtie; rece.
Încălziți sosul Chipotle într-o altă tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Adăugați epazot; se fierbe 2 minute. Se condimentează cu sare; se amestecă chipsurile. Împărțiți imediat între 6 plăci. Se acoperă cu coriandru, apoi crema, queso fresco și ceapă.
* Cremă mexicană cultivată cu aromă ușor de nucă și consistență de smântână subțire.