Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare scandinavă. Încercați să faceți acasă chifteluțe suedeze cu sos de astișoare. O porție conține 550 de calorii , 25 g de proteine și 39 g de grăsimi . Această rețetă servește 8 și costă 2,15 USD per porție. Această rețetă este pe placul a 25 de bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână mărar, ou, sare cușer și piper și alte câteva ingrediente, le puteți face. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chifteluțe suedeze cu sos de afine sau afine , bile de fasole suedeză cu sos de lingonberry și mini chifteluțe suedeze cu sos de afine .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați pesmetul și laptele; se amestecă cu o furculiță și se lasă să stea 5 minute. Puneti 3 linguri de unt intr-o tigaie mica si lasati-l sa se topeasca la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați eșalota, usturoiul și chimenul; se asezoneaza cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
şalotă, Rasă Sau Tocată
Semințe De Chimen
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Se calesc pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
5
Puneți carnea de vită și porc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Adăugați amestecul de eșalotă transpirată, oul, pătrunjelul și mărarul; se asezoneaza cu sare si piper. Stoarceți laptele din pesmetul înmuiat, adăugați pâinea la amestecul de carne și amestecați bine cu mâinile. Ciupiți aproximativ 1/2 cană din amestecul de carne și rulați-l cu mâinile umezite pentru a-i forma o chifteluță de dimensiunea unei bile. Continuați să formați chiftelele și să le puneți pe un platou; ar trebui să fie aproximativ 20 de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
şalotă, Rasă Sau Tocată
Apa Suplimentara
Mărar
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
La 8 Prune
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
7
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc moderat. Când spuma începe să scadă, adăugați chiftelele în șarje pentru a nu supraaglomera tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
8
Se calesc chiftelele pana se rumenesc bine pe toate partile, aproximativ 7 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
9
Scoateți chiftelele pe un platou tapetat cu prosoape de hârtie pe măsură ce sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Aruncați cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și puneți-o pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
11
Adăugați lingura de unt rămasă și răsuciți-o pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
12
Se presară făina și se amestecă cu o lingură de lemn pentru a se dizolva în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
13
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile de pe fundul cratiței. Se fierbe si se amesteca pana scade lichidul si incepe sa se formeze un sos; se asezoneaza cu sare si piper. Se reduce focul și se amestecă smântâna. Întoarceți chiftelele în sos și amestecați 1/4 cană de dulceață de lingonberry până se combină. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor și chiftelele sunt încălzite, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se dus cu patrunjel tocat si se transfera intr-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
14
Servește chiftelele suedeze cu gem suplimentar de lingonberry pe margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita