Chifteluta Sub Ou Roll

Chifteluta Sub Ou Roll
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da chiftele sub ou rola un try. Această rețetă face 8 porții cu 450 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ambalaje cu rulouri de ou, ulei de arahide, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulou de ou într-un castron (o cină ușoară în timpul săptămânii!), Caserola De Ouă Mexicană, și Brioșe De Ou Pentru Micul Dejun.

Instrucțiuni

1
Aruncați chiftelele cu 1/4 cană din sosul marinara
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2
Aranjați un înveliș cu rulouri de ou în fața dvs. într-o formă de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Periați marginile cu ou bătut. Puneți aproximativ 2 linguri de mozzarella în centrul ambalajului, apoi movilă cu chifteluțe (de asemenea, aproximativ 2 până la 3 linguri) și acoperiți cu 2 frunze de busuioc. Asigurați-vă că lăsați aproximativ 1 inch între umplutură și marginile ambalajului. Îndoiți capătul ambalajului cel mai apropiat de dvs. peste umplutură. Îndoiți fiecare parte deasupra, apoi rotiți cu atenție ambalajul într-un cilindru strâns, învelind și strângând în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Repetați cu ambalajele rămase până când toată umplutura este epuizată. Pe măsură ce mergeți, nu uitați să păstrați ambalajele pe care nu le-ați folosit încă, precum și rulourile de ouă terminate, acoperite cu un prosop pentru a preveni uscarea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați 4 până la 5 inci de ulei într-o oală cu fund greu sau cuptor olandez și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Prăjiți rulourile de ou în loturi, câte 4 pe rând, până când ambalajele se rumenesc, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Se servește cu sosul marinara rămas pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista