Chifteluta Sub Ou Roll
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da chiftele sub ou rola un try. Această rețetă face 8 porții cu 450 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ambalaje cu rulouri de ou, ulei de arahide, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulou de ou într-un castron (o cină ușoară în timpul săptămânii!), Caserola De Ouă Mexicană, și Brioșe De Ou Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Aruncați chiftelele cu 1/4 cană din sosul marinara
Aranjați un înveliș cu rulouri de ou în fața dvs. într-o formă de diamant.
Periați marginile cu ou bătut. Puneți aproximativ 2 linguri de mozzarella în centrul ambalajului, apoi movilă cu chifteluțe (de asemenea, aproximativ 2 până la 3 linguri) și acoperiți cu 2 frunze de busuioc. Asigurați-vă că lăsați aproximativ 1 inch între umplutură și marginile ambalajului. Îndoiți capătul ambalajului cel mai apropiat de dvs. peste umplutură. Îndoiți fiecare parte deasupra, apoi rotiți cu atenție ambalajul într-un cilindru strâns, învelind și strângând în timp ce mergeți.
Repetați cu ambalajele rămase până când toată umplutura este epuizată. Pe măsură ce mergeți, nu uitați să păstrați ambalajele pe care nu le-ați folosit încă, precum și rulourile de ouă terminate, acoperite cu un prosop pentru a preveni uscarea acestora.
Adăugați 4 până la 5 inci de ulei într-o oală cu fund greu sau cuptor olandez și încălziți la 350 de grade F.
Prăjiți rulourile de ou în loturi, câte 4 pe rând, până când ambalajele se rumenesc, 6 până la 8 minute.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Se servește cu sosul marinara rămas pentru scufundare.