Chifteluta Sub Caserola
Chiftele sub caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 391 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 25 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de pâine, ceapa verde, brânza mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chifteluta Sub Caserola, Chifteluta Sub Caserola, și Chifteluta Sub Caserola.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ceapa, pesmetul și parmezanul.
Adăugați carnea de vită și amestecați bine. Formați în 1-in. bile; așezați pe un suport într-o tigaie superficială.
Coaceți la 400 de minute timp de 8-10 minute sau până când nu mai este roz; scurgeți.
Între timp, aranjați pâinea într-un singur strat într-un vas de copt cu 3 căni de mică adâncime.
Combinați crema de brânză, maioneză, condimente italiene și piper; răspândit peste pâine.
Se presară cu 1/3 cană de brânză mozzarella.
Într-un castron, combinați sosul de spaghete, apa și usturoiul; adăugați chiftele.
Se presară cu mozzarella rămasă.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când este încălzit.