Chiftelele lui Bon Appetit
Chiftelele Bon Appetit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați fără fenicul, brânză pecorino romano, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Chiftelele lui Bon Appetit, Braciole de Bon Appetit, și Bon Apetit Margaritas De Afine.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc măcinată, cârnații italieni, filetul măcinat și mandrina măcinată într-un castron mare.
Amestecați-le cu mâinile până se combină bine.
Înmuiați bucățile de pâine în bulionul de pui într-un castron până se înmoaie complet.
Combinați usturoiul și pătrunjelul într-un mini tocător sau robot de bucătărie și măcinați până la o pastă fină. Strângeți excesul de bulion din pâine, rezervând bulionul într-un castron și adăugați pâinea în carne împreună cu usturoiul și pasta de pătrunjel. Amestecați ușor ouăle bătute și brânza Pecorino Romano rasă cu mâinile până se încorporează complet în amestecul de carne. Dacă amestecul pare uscat, turnați o parte din bulionul de pui rezervat.
Scoateți bucățile de amestec de carne de mărimea unei mingi de golf și rotiți-le în chiftele, având grijă să nu le împachetați prea strâns și așezați-le pe o tavă de copt. În funcție de cât de mari le faci, ar trebui să ajungi cu aproximativ 30 de chiftele.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în două sau trei loturi, rumenim chiftelele pe toate părțile și scurgem pe prosoape de hârtie. Dacă le adăugați într-o oală cu sos, le puteți găti ușor, deoarece vor termina de gătit în sos.