Chiftele suedeze ușoare și cartofi zdrobiți
Chiftele ușor suedeză și cartofi zdrobit ar putea fi doar Scandinave rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 951 calorii. Un amestec de patrunjel cu frunze plate, nucsoara macinata, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele Suedeze Ușoare, Chiftele Suedeze Ușoare, și Chiftele Suedeze Ușoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu un centimetru de apă. Se condimentează cu sare și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, amestecați ușor carnea de cârnați, pesmetul, 1/4 cană de lapte, 1/4 linguriță de nucșoară sau ienibahar și 1/2 linguriță de piper. Folosind mâinile ude sau o lingură, împărțiți amestecul în 20 de bile.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați chiftele și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Adăugați bulion, acoperiți oala și fierbeți până când chiftelele sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Adăugați restul de nucșoară sau ienibahar și 2 linguri de CR fra fra fra fra sau smântână. Se amestecă pentru a se combina și se fierbe până când sosul se îngroașă ușor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Scurgeți cartofii și întoarceți-vă înapoi în oala lor fierbinte.
Se adaugă 6 linguri de lapte și 1/4 cană de CR fra fra sau smântână sau smântână și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați jumătate de pătrunjel, dacă folosiți, și zdrobiți cartofii. Așezați cartofii și turnați chiftelele și sosul deasupra. Se acoperă cu pătrunjelul rămas.
Se servește cu gem de lingonberry