Chiftele perlate (chiftele chinezești de porc cu orez lipicios)
Chiftele perlate (chiftele chinezești de porc cu orez lipicios) este o rețetă chineză care servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 517 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână câteva frunze de varză napa, carne de porc măcinată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez lipicios și cârnați chinezi înveliți în frunze de banană, Chiftele Chinezești, și Spaghete și chiftele chinezești.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, amestecați carnea de porc, sarea, vinul, sosul de stridii, usturoiul, ciupercile, coriandrul, oul și 1 lingură de ulei vegetal. Cu mâinile umede, pentru amestecul de carne în bile de 1 inch.
Rotiți bilele în ulei, apoi în orez, astfel încât suprafața să fie bine acoperită.
Așezați chiftelele pe varza napa în aburi și aburiți la foc mare până când orezul și carnea sunt fierte, 7 până la 10 minute.