Chiftele La Cuptor
Chiftele coapte este un דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 5. O porție conține 433 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sol rotund, busuioc, sare kosher și spanac. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 1956 oamenii au fost impresionați de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 91%. Rețete similare includ Chiftele-Coapte, Chiftele La Cuptor, și Chiftele La Cuptor.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare de amestecare, combinați carnea de porc, mielul, rotundul măcinat, spanacul, brânza, oul, busuiocul, pătrunjelul, pudra de usturoi, sarea, fulgii de ardei roșu și 1/4 cană din firimiturile de pâine. Folosind mâinile, amestecați toate ingredientele până când sunt bine încorporate. Utilizați imediat sau puneți-l în frigider timp de până la 24 de ore.
Așezați restul de 1/4 cană de pesmet într-un castron mic. Folosind un cântar, cântăriți chiftelele în porții de 1,5 uncii și așezați-le pe o tigaie. Folosind mâinile, modelați chiftelele în rondele, rulați firimiturile de pâine și așezați chiftelele în cupe individuale, miniaturale de tablă de briose.
Coaceți timp de 20 de minute sau până devin aurii și fierte.