Chiftele coapte este un דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 5. O porție conține 433 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sol rotund, busuioc, sare kosher și spanac. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 1956 oamenii au fost impresionați de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 91%. Rețete similare includ Chiftele-Coapte, Chiftele La Cuptor, și Chiftele La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare de amestecare, combinați carnea de porc, mielul, rotundul măcinat, spanacul, brânza, oul, busuiocul, pătrunjelul, pudra de usturoi, sarea, fulgii de ardei roșu și 1/4 cană din firimiturile de pâine. Folosind mâinile, amestecați toate ingredientele până când sunt bine încorporate. Utilizați imediat sau puneți-l în frigider timp de până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Praf De Usturoi
Pesmet
Teren Rotund
Pătrunjel
Spanac
Brânză
Busuioc
Miel
Carne De Porc
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Așezați restul de 1/4 cană de pesmet într-un castron mic. Folosind un cântar, cântăriți chiftelele în porții de 1,5 uncii și așezați-le pe o tigaie. Folosind mâinile, modelați chiftelele în rondele, rulați firimiturile de pâine și așezați chiftelele în cupe individuale, miniaturale de tablă de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Chiftele
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Scară De Bucătărie
Bol
5
Coaceți timp de 20 de minute sau până devin aurii și fierte.