Chiftele dulci și acre ale lui Steph

Chiftele dulci și acre ale lui Steph
Chiftele dulci și acre ale lui Steph ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 433 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,15 USD pe porție. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Chiftele dulci și acre ale lui Steph, Chiftele dulci și acre (chiftele orientale dulci și acre), și Pui și legume într-un sos dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un aragaz lent la mediu-înalt; amestecați lichidul rezervat din bucățile de ananas, sosul de soia, oțetul și zahărul brun împreună în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Bateți amidonul de porumb în amestec până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se amestecă carnea de vită măcinată, oul, sosul Worcestershire, laptele, firimiturile de pâine, ceapa, sarea și piperul împreună într-un bol; se formează în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu; gătiți chiftelele în tigaia fierbinte până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați chiftelele în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Adăugați bucățile de ananas rezervate și ardeiul gras verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
7
Acoperiți și gătiți până când chiftelele nu mai sunt roz în centru, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista