Chiftele De Toamnă
Chiftele de toamnă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 251 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână țelină, ketchup, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 33%. Chiftele De Pui Grecești (Chiftele Mediteraneene), Chiftele De Cocktail-Chiftele De Jeleu De Struguri, și Toamna sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-1 / 2-in. bile.
Se pune într-un 2-qt uns. vas de copt.
Combinați sucul de roșii, ketchup-ul, țelina și sosul Worcestershire; se toarnă peste chiftele. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Villa Jolanda Moscato și Peach cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Villa Jolanda Moscato Și Peach]()
Villa Jolanda Moscato Și Peach
Culoare strălucitoare, galben-paie, destul de intensă și aromată. Un spumant delicios cu aromă de piersici, delicat și dulce. Perfect cu desert și mai ales cu produse de patiserie