Chiftele de pui la cuptor cu Peperonata

Chiftele de pui la cuptor cu Peperonata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de pui la cuptor cu Peperonatan. O porție conține 884 calorii, 44G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 406 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, caperele, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Încercați Chiftele De Pui La Cuptor Cu Peperonata, Chiftele de pui la cuptor cu Peperonata, și Peperonata De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați ardeii grași cu 1 lingură de ulei, apoi prăjiți într-o tigaie cu 4 fețe în treimea inferioară a cuptorului, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se amestecă caperele, oțetul, fulgii de ardei roșu și restul de 1/2 lingură de ulei într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
OțetOțet
CapereCapere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Înmuiați pâinea în lapte într-un castron mic până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Gatiti pancetta, ceapa si usturoiul in 1 lingura de ulei cu 1/2 lingurita fiecare de sare si piper intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 6 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Strângeți pâinea pentru a îndepărta excesul de lapte, apoi aruncați laptele. Bateți ușor oul într-un castron mare, apoi combinați cu pui, amestec de pancetta, pâine și pătrunjel. Formați 12 chiftele și aranjați într-o altă tigaie cu 4 fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
PâinePâine
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Se amestecă împreună pasta de tomate și ulei lingura rămase și perie peste chiftele, apoi se coace în treimea superioară a cuptorului până când chiftele sunt doar fierte prin, 15 la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aruncați ardeii grași cu amestec de capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
6
Serviți chiftele cu peperonata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista