Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de pui la cuptor cu Peperonatan. O porție conține 884 calorii, 44G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 406 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, caperele, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Încercați Chiftele De Pui La Cuptor Cu Peperonata, Chiftele de pui la cuptor cu Peperonata, și Peperonata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați ardeii grași cu 1 lingură de ulei, apoi prăjiți într-o tigaie cu 4 fețe în treimea inferioară a cuptorului, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Se amestecă caperele, oțetul, fulgii de ardei roșu și restul de 1/2 lingură de ulei într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Oțet
Capere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Înmuiați pâinea în lapte într-un castron mic până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Gatiti pancetta, ceapa si usturoiul in 1 lingura de ulei cu 1/2 lingurita fiecare de sare si piper intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 6 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
2 Cepe Roșii Tăiate
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Strângeți pâinea pentru a îndepărta excesul de lapte, apoi aruncați laptele. Bateți ușor oul într-un castron mare, apoi combinați cu pui, amestec de pancetta, pâine și pătrunjel. Formați 12 chiftele și aranjați într-o altă tigaie cu 4 fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
2 Cepe Roșii Tăiate
Pui întreg
Pătrunjel
Pâine
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Se amestecă împreună pasta de tomate și ulei lingura rămase și perie peste chiftele, apoi se coace în treimea superioară a cuptorului până când chiftele sunt doar fierte prin, 15 la 20 de minute.