Chiftele De Pui De Bivol

Chiftele De Pui De Bivol
Chiftele de pui Buffalo este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 251 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de amestec de umplutură cu aromă de pui, pui măcinat, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chiftele De Pui De Bivol, Chiftele De Pui De Bivol, și Chiftele De Pui De Bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă amestecul de umplutură într-o pungă de plastic resigilabilă și se zdrobește în firimituri fine folosind un știft. Mash zdrobit umplutura Se amestecă, pui, 1/3 cana sos fierbinte, și ouă împreună într-un castron mare, folosind un masher de cartofi până când doar combinate. Formați amestecul în chiftele de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se prăjesc chiftelele în uleiul încins până se rumenesc și se fierb, 10 până la 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Stropiți chiftelele cu aproximativ 1 linguriță de sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista