Chiftele de porc Gingery cu tăiței
Chiftele de porc Gingery cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 614 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, mazăre de zăpadă tăiată julienne, carne de porc măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fidea shiitake Gingery, Tăiței Daikon și Broccolini cu chiftele asiatice de porc, și Chiftele de vițel și porc cu sos de ciuperci și tăiței de ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie căptușită cu folie în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; se amestecă ușor până se omogenizează. Acoperiți și răciți 30 de minute. Împărțiți amestecul de porc în 20 de porții egale; modelați fiecare porție într-o chiftelă. Aranjați chiftele într-un singur strat pe tigaie preîncălzit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului; scurgere. Clătiți tăiței sub apă rece; scurgere.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ardei gras, mazăre, sare și ardei roșu zdrobit; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Așezați 1 amestec de tăiței de 3/4 căni pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 5 chiftele.
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de ceapă verde.