Chiftele de porc Brochete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Brosuri de Chifteluțe de Porc. Această rețetă servește 3. Pentru 2,12 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 511 calorii, 30 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați carne de porc măcinată, ciuperci, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kabobs de porc, Kabobs de porc și Kabobs de porc cu piersici.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați oul, tăițeii Chow Mein, 2 linguri de cidru, sosul de soia și 1/4 linguriță de ghimbir. Se fărâmițează carnea de porc peste amestec și se amestecă bine. Se dau forma a 20 de chiftele.
Pe 10 frigarui de lemn inmuiate, inserati alternativ ardei si ciuperci; adăugați câte o chifteluță la ambele capete ale fiecărei frigărui.
Puneți într-un 11 inchi neuns. x 7 inchi. vas pentru cuptorul cu microunde; pus deoparte.
Într-un castron mic care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați amidonul de porumb, oțetul și restul de cidru și ghimbir până la omogenizare. Se pune la microunde, neacoperit, la putere maximă timp de 3-4 minute sau până se îngroașă, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Turnați 1/4 cană glazură peste broșe. Acoperiți lejer cu hârtie cerată. Puneți la microunde la putere maximă timp de 6-8 minute sau până când un termometru arată 160°, întorcându-se și periând cu picături la fiecare 2 minute.
Se serveste cu glazura ramasa.