Chiftele de porc asiatice
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Chiftelele asiatice de porc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 363 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 59 de fani. Un amestec de miere limpede, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele De Porc Asiatice, Chiftele de porc asiatice, și Chiftele De Porc În Stil Asiatic – 3 Puncte.
Instrucțiuni
Faceți chiftelele. Încălziți ușor mierea într-o tigaie antiaderentă, adăugați sosul de pește și amestecați pentru a face un sirop. Se lasă să se răcească.
Puneți carnea de porc într-un castron și pliați în sirop de miere, ceapă de primăvară, usturoi, lemongrass, făină de porumb, mentă și coriandru.
Se amestecă și se condimentează cu sare și mult piper negru.
Se modelează în 20 de bile și se pune pe o tavă tapetată cu hârtie rezistentă la grăsimi. Se răcește timp de 30 de minute. Pentru a face sosul, amestecați toate ingredientele împreună, apoi dați deoparte.
Ungeți bilele cu ulei de măsline și prăjiți 3-4 minute pe fiecare parte.