Chiftele De Cartofi Cu Brânză Ecuadoriană (Llapingachos)
Chiftele de cartofi cu brânză ecuadoriană (Llapingachos) este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi, brânză mozzarella, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați BRÂNZĂ ECUADORIANĂ ȘI CARTOFI, Supă De Cartofi Ecuadorieni, și Humitas Ecuadorian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Adăugați cartofi și sare. Gatiti 20 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede; scurgere.
Se pune într-un castron mare; se pasează până se omogenizează.
Se Încălzește 2 Linguri. din ulei în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și 1 linguriță. din boia; gatiti si amestecati pana cand ceapa este frageda. Se amestecă în piureul de cartofi; rece. Se amestecă brânza. Formați uniform în chiftele de 6 (1 inch grosime).
Se amestecă restul de 2 linguri. ulei și 1 linguriță. paprika până se amestecă bine.
Încălziți tigaia mare antiaderentă, grătarul sau tigaia din fontă la foc mediu.
Periați puțin din amestecul de ulei pe fundul tigaiei.
Adăugați chiftele; gatiti 3 minute sau pana cand fundul este crocant si maro auriu.
Periați vârfurile de chiftele cu amestecul de ulei rămas; întoarceți-vă. Gatiti inca 3 minute sau pana cand sunt crocante si se rumenesc pe ambele parti.
Serviți fiecare tort acoperit cu 2 linguri. din sosul de arahide.