Chiftele De Cartofi Cu Brânză Ecuadoriană (Llapingachos)

Chiftele De Cartofi Cu Brânză Ecuadoriană (Llapingachos)
Chiftele de cartofi cu brânză ecuadoriană (Llapingachos) este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi, brânză mozzarella, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați BRÂNZĂ ECUADORIANĂ ȘI CARTOFI, Supă De Cartofi Ecuadorieni, și Humitas Ecuadorian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cartofi și sare. Gatiti 20 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
3
Se pune într-un castron mare; se pasează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se Încălzește 2 Linguri. din ulei în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și 1 linguriță. din boia; gatiti si amestecati pana cand ceapa este frageda. Se amestecă în piureul de cartofi; rece. Se amestecă brânza. Formați uniform în chiftele de 6 (1 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
6
Se amestecă restul de 2 linguri. ulei și 1 linguriță. paprika până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Încălziți tigaia mare antiaderentă, grătarul sau tigaia din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Periați puțin din amestecul de ulei pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați chiftele; gatiti 3 minute sau pana cand fundul este crocant si maro auriu.
10
Periați vârfurile de chiftele cu amestecul de ulei rămas; întoarceți-vă. Gatiti inca 3 minute sau pana cand sunt crocante si se rumenesc pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Serviți fiecare tort acoperit cu 2 linguri. din sosul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista