Chiftele cu sos de roșii prăjite la foc

Chiftele cu sos de roșii prăjite la foc
Chiftele cu sos de roșii prăjite la foc necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 85 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Dacă aveți piper, cireșe, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Chiftele cu sos de roșii prăjite la foc, Chiftele Cajun în sos de roșii prăjite la foc, și Paste de dovlecei cu roșii prăjite la foc cu chiftele de curcan.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați ingredientele pentru chiftele. Se modelează în chiftele de 30 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți descoperit aproximativ 15 minute sau până când este gătit bine și nu mai este roz în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți toate ingredientele sosului, cu excepția arpagicului, până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Se amestecă chiftele; acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când sosul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
ArpagicArpagic
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
6
Serviți în vasul de frecare sau în aragazul lent la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista