Chiftele
Meatballs este un lactate gratuit rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 90 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de mentă, carne de vită măcinată, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, și Dulce și acru Jelly Meatballs AKA Jelly Meatballs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie setată la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul pana se inmoaie, dar nu se rumenesc.
Se lasă să se răcească și se transferă într-un bol mare de amestecare. Strângeți excesul de lapte din pâine și adăugați pâinea în castron.
Adăugați carnea de vită, oul, oregano, coriandrul, chimenul, scorțișoara, nucșoara, coaja de lămâie, sarea și piperul.
Se amestecă cu mâna până se omogenizează. Formați-vă în chifteluțe mici, aproximativ 1 uncie fiecare.
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Praf chiftelele în făină și puțin adânci-prăjiți-le până se rumenesc.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Așezați pe un platou și garnisiți cu pene de lămâie și frunze de mentă rupte.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.