Chiftea de curcan cu sos de ardei roșu de la Bubby

Chiftea de curcan cu sos de ardei roșu de la Bubby
Chiftelea de curcan cu sos de ardei roșu de la Bubby ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără lactate are 270 de calorii , 41 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Pentru 2,95 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fan. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Un amestec de pastă de roșii, sare, pastă de roșii și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor absolut de 65% , ceea ce este destul de bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chiftele de căprioară cu sos BBQ de mure și tocăniță de cartofi dulci/dovleac Buffalo , Tagliatelle cu busuioc și salată de ardei gras roșu copt și Chili cu pui, ardei roșu și fasole albă .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
2
Într-un bol mare, amestecați toate ingredientele pentru chiftele și lucrați-le manual până când toate ingredientele sunt distribuite uniform și compoziția devine omogenă.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Puneți amestecul de carne într-o tavă de copt cu dimensiunile de 23 x 33 cm și modelați-o într-o pâine de aproximativ 28 cm lungime și 10 cm lățime. Este important să o modelați astfel, astfel încât să se gătească uniform în interior. Pâinea trebuie să fie în mijlocul tăvii, cu spațiu pe ambele părți pentru ca sosul să se adune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Puneți toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și pasați până obțineți o compoziție fină. Acoperiți chiftelele cu sos și lăsați excesul de sos să se adune în jurul chiftelei. Acoperiți tava cu folie de aluminiu, dar evitați contactul cu chiftelele, lăsând cel puțin câțiva centimetri de spațiu între partea superioară a chiftelei și folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți timp de 45 de minute, apoi descoperiți și coaceți încă 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
6
Se lasă să se odihnească 15 minute înainte de a tăia și servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista