Chiflele Chelsea cu carne tocată
Mincemeat Chelsea buns este o pâine care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 603 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Dacă aveți la îndemână drojdie cu acțiune rapidă, ulei vegetal, făină tare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Chelsea Buns, Chifle De Crăciun Chelsea, și Chifle Chelsea cu caise și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o tigaie până la abur.
Se ia de pe foc, se adaugă untul, apoi se lasă să se răcească până se încălzește și untul s-a topit.
Puneți făina, drojdia, zahărul, condimentele și 1 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați împreună. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de ouă și lapte.
Se amestecă totul împreună cu mâinile pentru a forma un aluat va fi destul de umed. Răsturnați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 5-10 minute până se omogenizează.
Transferați aluatul într-un castron curat, ușor uns, acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aceasta va dura 1-2 ore, în funcție de cât de caldă este camera. Puteți crește aluatul la frigider peste noapte, dar asigurați-vă că aduceți la temperatura camerei înainte de a trece la pasul următor.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Răsturnați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați câteva clipe.
Rulați într-un dreptunghi de 45 x 40 cm, cu cea mai lungă margine orientată spre dvs.
Se amestecă untul și zahărul pentru umplutură și se întinde pe tot aluatul. Urmați cu carnea tocată, apoi presărați caisele și cireșele.
Rulați ferm, pornind de la una dintre laturile lungi. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare capăt al ruloului la neaten, apoi feliați în 8 bucăți uniforme. Aranjați, cu fața tăiată în sus, pe o tavă unsă, lăsând aproximativ 1 cm între fiecare coc și asigurându-vă că capetele cozii sunt îndreptate spre interior. Acoperiți ușor cu folie alimentară unsă și lăsați să se dovedească până la dublarea dimensiunii de aproximativ 30 de minute.
Se presară peste zahărul demerara și se coace 22-25 de minute până se rumenesc.
Transferați pe un suport de sârmă. Topiți dulceața cu lingură de apă și periați peste chifle, apoi lăsați să se răcească.
Amestecați zahărul glazurat cu suficientă apă pentru a face o glazură curgătoare. Folosind o lingură, stropiți glazura înainte și înapoi peste chifle. Lăsați timp de 10 minute să se stabilească înainte de a mânca. Se va păstra într-un recipient sigilat până la 3 zile.