Chifle Încrucișate Fierbinți Fără Lactate
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Chiflele încrucișate fierbinți fără lactate ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 154 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 21 de cenți pe porție. Această rețetă de la Go Dairy Free are 195 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, coacăze, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle Ușoare Paleo Hot Cross – Fără Lactate, Chifle încrucișate fierbinți fără Gluten, și Chifle încrucișate fierbinți fără Gluten cu glazură de brânză cu cremă de caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați alternativa de apă și lapte și cuptorul cu microunde până când este cald, aproximativ 100 de ruble.
Adăugați zahărul și drojdia și lăsați să stea un minut.După ce drojdia devine spumoasă, adăugați margarina fără lactate, oul, coaja, sarea, scorțișoara și nucșoara și amestecați bine.Se amestecă încet în făină. Când este posibil, începeți să frământați pâinea cu mâinile, continuând să frământați până când este netedă.
Așezați aluatul într-un vas uns și acoperiți cu o cârpă curată.
Lăsați-l să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.Puneți aluatul și fructele uscate și frământați-l în aluat.Acoperiți cu folie de plastic și lăsați-o să crească din nou la frigider peste noapte.A doua zi, lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei timp de 30 de minute.Formați aluatul în 16 bile și distanțați-le pe una sau două foi de prăjituri unse.
Lăsați să crească până se dublează, aproximativ 90 de minute.Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F.Tăiați o formă de cruce în partea de sus a fiecărui coc și periați cu albus de ou, dacă doriți.
Coaceți chiflele timp de 10 minute, reduceți focul la 350 de minute și coaceți timp de 15 minute sau până devin aurii.
Bateți împreună ingredientele glazurii până când se omogenizează și țeava se încrucișează pe chiflele încă calde.