Orange Hot Cross Buns este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 3 porții cu 1008 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, făină, coajă de portocală confiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chifle Portocalii Cu Cruce Fierbinte, Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle.
Instrucțiuni
1
Într-un castron al unui mixer de stand, combinați laptele și drojdia; lăsați să stea până când drojdia se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Adăugați ou întreg, zahăr granulat, unt, sare, nucșoară, scorțișoară și coajă de portocală. Bateți la viteză medie cu cârligul de aluat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Coaja De Portocala
Ouă
Scorțișoară
Unt
Nucșoară
Aluat
Sare
3
Se amestecă în 2 3/4 căni de făină. Bateți cu viteză medie până când aluatul este neted și elastic, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați suficientă făină (aproximativ 1/4 cană), astfel încât aluatul să fie doar ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați coaja de portocală și coacăze, ridicați aluatul și amestecați cu mâinile pentru a distribui fructele. Întoarceți aluatul în castron, acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Coacăze
Aluat
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Punch jos aluat. Cu mâinile făinoase, formați în 16 runde netede. Uniform spațiu runde în 2 unt 8 - sau 9-in. Tigăi pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
7
Acoperiți ușor și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează și se umflă, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Ungeți chiflele cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Ouă
9
Coaceți până la auriu adânc, 13 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați să se răcească în tigăi cel puțin 30 de minute.
11
Într-un castron mic, amestecați sucurile și zahărul pudră până se omogenizează. Puneți o lingură într-o pungă de plastic mică, de calibru greu, tăiați o gaură într-un colț și strângeți glazura pe chifle pentru a forma X-uri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Glazură
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
1
Căldură 18 oz. marmeladă tăiată gros până la barbotare, strecurați bine și înlocuiți 1/4 cană de sirop cu zahărul granulat la Pasul 1 și 1/2 cană bucăți de portocale pentru portocala confiată la Pasul 2; adăugați 1/4 cană de făină suplimentară la Pasul