Chifle Portocalii Cu Cruce Fierbinte

Chifle Portocalii Cu Cruce Fierbinte
Orange Hot Cross Buns este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 3 porții cu 1008 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, făină, coajă de portocală confiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chifle Portocalii Cu Cruce Fierbinte, Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle.

Instrucțiuni

1
Într-un castron al unui mixer de stand, combinați laptele și drojdia; lăsați să stea până când drojdia se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați ou întreg, zahăr granulat, unt, sare, nucșoară, scorțișoară și coajă de portocală. Bateți la viteză medie cu cârligul de aluat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
OuăOuă
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
AluatAluat
SareSare
3
Se amestecă în 2 3/4 căni de făină. Bateți cu viteză medie până când aluatul este neted și elastic, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați suficientă făină (aproximativ 1/4 cană), astfel încât aluatul să fie doar ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați coaja de portocală și coacăze, ridicați aluatul și amestecați cu mâinile pentru a distribui fructele. Întoarceți aluatul în castron, acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CoacăzeCoacăze
AluatAluat
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Punch jos aluat. Cu mâinile făinoase, formați în 16 runde netede. Uniform spațiu runde în 2 unt 8 - sau 9-in. Tigăi pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Acoperiți ușor și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează și se umflă, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Ungeți chiflele cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OuăOuă
9
Coaceți până la auriu adânc, 13 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească în tigăi cel puțin 30 de minute.
11
Într-un castron mic, amestecați sucurile și zahărul pudră până se omogenizează. Puneți o lingură într-o pungă de plastic mică, de calibru greu, tăiați o gaură într-un colț și strângeți glazura pe chifle pentru a forma X-uri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
1
Căldură 18 oz. marmeladă tăiată gros până la barbotare, strecurați bine și înlocuiți 1/4 cană de sirop cu zahărul granulat la Pasul 1 și 1/2 cană bucăți de portocale pentru portocala confiată la Pasul 2; adăugați 1/4 cană de făină suplimentară la Pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MarmeladăMarmeladă
PortocaliuPortocaliu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate15
Revista