Chifle Peste Noapte
O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fulgi instant de cartofi, unt, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle De Afine Peste Noapte, Rulouri de scorțișoară peste noapte (chifle), și Peste Noapte Arțar Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, mierea, drojdia instant, făina de pâine, făina de gris, laptele uscat și fulgii de cartofi într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu cârlig de aluat. Frământați la viteză mică până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Adăugați sare și unt și continuați să frământați până când se încorporează complet și aluatul este neted, strălucitor și elastic. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 45 de minute. Tapetați o foaie de copt cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Suprafața de lucru a făinii și scoateți aluatul. Împărțiți în 24 de bucăți egale și rotiți fiecare piesă într-o minge. Aranjați bilele pe tava de copt pregătită și presărați blaturi făină de orez alb (făina universală sau de pâine se va descurca bine). Acoperiți tigaia cu folie de plastic și puneți-o la frigider.
Când sunteți gata să coaceți, scoateți chiflele din frigider și preîncălziți cuptorul la 350 de grade cu un suport în poziția centrală.
Lăsați cuptorul să se preîncălzească timp de 20 de minute.
Descoperiți chiflele și coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.
Lăsați chiflele să se răcească pe un raft