Chifle lipicioase de portocale și vanilie peste noapte

Chifle lipicioase de portocale și vanilie peste noapte
Această rețetă servește 12. O porție conține 440 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâini aluat de pâine, jumătăți de pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vanilie Fasole Afine Lămâie + Cremă De Brânză Vârtej Chifle Lipicioase, Cele Mai Bune Chifle Lipicioase Cu Caramel Pecan Peste Noapte, și Chifle Lipicioase Cu Unt Sărat Cu Vanilie Uriașă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 1 1/2 căni de zahăr brun și gătiți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
3
Se ia de pe foc. Se amestecă miere, frișcă, apă, coajă de portocală, suc de portocale și semințe din fasole de vanilie. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MiereMiere
SemințeSemințe
ApăApă
4
Se toarnă amestecul într-o tigaie de 13x9x2 inci. Împrăștiați jumătățile de pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Rolați o bucată de aluat în formă de dreptunghi de aproximativ 14 inci pe 6 inci. Într-un castron mic, amestecați câte 1/4 cană de zahăr brun și zahăr granulat, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți jumătate din amestec peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
7
Rulați aluatul strâns și prindeți cusăturile închise. Folosind cuțit zimțat, tăiați în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
8
Așezați rulourile tăiate cu fața în jos în tigaie. Repetați cu al doilea amestec de zahăr rămas. Acoperiți tigaia rulourilor cu folie de plastic; la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
9
Scoateți din frigider și lăsați să stea 30 de minute.
10
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie 20 de minute. Acoperiți tigaia cu platou și răsturnați cu grijă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista