Sos de afine cu oțet de zmeură

Sos de afine cu oțet de zmeură
Sosul de afine cu oțet de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 116 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 16 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de zmeură, afine, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Sos De Afine-Zmeură, Sos De Afine De Zmeură-Nuc, și Cheesecake Ricotta cu sos de zmeură și afine.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/4 cană de zahăr, oțet și apă într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă afine, băț de scorțișoară și coaja de portocală. Reduceți căldura și acoperiți parțial. Se fierbe până când boabele izbucnesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fructe De PadureFructe De Padure
3
Scoateți din căldură. Se răcește complet, sosul se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista