Chifle lipicioase cu șuncă și Elvețiană
Această rețetă servește 20 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 319 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți muștar brun picant, brânză elvețiană, șuncă deli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chifle Lipicioase, Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente.
Presărați zahăr brun într-un pătrat de 12 inci pe o suprafață curată. Aranjați biscuiții în 4 rânduri pe zahăr, acoperind complet zahărul. Strângeți biscuiții împreună pentru a forma un pătrat.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 16 inci (grosime de aproximativ 1/4 inci), ciupind aluatul împreună, după cum este necesar.
Întindeți amestecul de șuncă și brânză peste aluat.
Rulați bine, începând de la 1 parte lungă, apăsând zahărul brun în aluat în timp ce rulați. Prindeți capetele pentru a sigila.
Tăiați în 16 felii folosind un cuțit zimțat. Potriviți fiecare felie în Căni dintr-o tigaie cu brioșă de 24 de căni ușor unsă. (Aluatul se va extinde peste vârfurile de cupe.)
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când aurul și centrele sunt complet gătite. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute.
Pentru a face înainte: pregătiți rețeta prin Pasul 2 și răciți 8 ore.
Lăsați să stea 10 minute. Procedați conform instrucțiunilor din Pasul
Notă: Am testat cu Pillsbury Grands! Fulgi
Straturi originale biscuiți refrigerate.