Rum-stafide chifle lipicioase necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de jumătăți de pecan, scorțișoară măcinată, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară-Stafide, Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, turnați 1/4 cană de rom peste stafide; lăsați să stea până se îngroașă ușor, cel puțin 1 oră. Ungeți o formă de arc pătrată de 9 inci sau o tigaie obișnuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un robot de bucătărie, învârtiți 1 cană de nuci pecan, 1/4 cană de unt, 1/4 cană de zahăr brun, scorțișoară, sare și stafide cu rom până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sare, Pentru Marginile Paharului
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Pe o suprafață făinată, cu un sucitor făinat, rulați aluatul de pâine într - un dreptunghi de 16 x 8 inci. (Dacă aluatul revine, lăsați să se odihnească timp de 5 minute, apoi rulați din nou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Întindeți umplutura de rom-stafide peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch goală de-a lungul unei margini lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Miere De Citrice
5
Începând de la marginea opusă, rotiți aluatul în jurul umplerii într-un cilindru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Periați amestecul de ouă peste marginea goală, apoi prindeți de cilindru pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Tăiați capetele zdrențuite, apoi tăiați cilindrul în 16 runde egale. Spațiul se rostogolește uniform, fiecare pe o parte tăiată, în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Descoperiți și periați rulourile ușor cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți janta tigaiei (dacă utilizați o tigaie obișnuită, inversați rulourile pe un suport de sârmă, apoi inversați din nou pe o placă cu margini).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
11
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mare, combinați restul de 3/4 cană de zahăr brun, 1/4 cană de unt și 1/2 cană de nuci pecan cu sirop de porumb. Se amestecă până când amestecul este gros și clocotește, 3 până la 5 minute. Se amestecă restul de 2 linguri de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Se toarnă și se răzuiește uniform peste chifle calde. În cazul în care excesul de piscine glazura la baza, lingura peste topuri de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale