Chifle Lipicioase Cu Rom-Stafide
Rum-stafide chifle lipicioase necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de jumătăți de pecan, scorțișoară măcinată, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară-Stafide, Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase.
Instrucțiuni
Într-un castron, turnați 1/4 cană de rom peste stafide; lăsați să stea până se îngroașă ușor, cel puțin 1 oră. Ungeți o formă de arc pătrată de 9 inci sau o tigaie obișnuită.
Într-un robot de bucătărie, învârtiți 1 cană de nuci pecan, 1/4 cană de unt, 1/4 cană de zahăr brun, scorțișoară, sare și stafide cu rom până se toacă mărunt.
Pe o suprafață făinată, cu un sucitor făinat, rulați aluatul de pâine într - un dreptunghi de 16 x 8 inci. (Dacă aluatul revine, lăsați să se odihnească timp de 5 minute, apoi rulați din nou.)
Întindeți umplutura de rom-stafide peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch goală de-a lungul unei margini lungi.
Începând de la marginea opusă, rotiți aluatul în jurul umplerii într-un cilindru.
Periați amestecul de ouă peste marginea goală, apoi prindeți de cilindru pentru a sigila.
Tăiați capetele zdrențuite, apoi tăiați cilindrul în 16 runde egale. Spațiul se rostogolește uniform, fiecare pe o parte tăiată, în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Descoperiți și periați rulourile ușor cu amestec de ouă.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Scoateți janta tigaiei (dacă utilizați o tigaie obișnuită, inversați rulourile pe un suport de sârmă, apoi inversați din nou pe o placă cu margini).
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mare, combinați restul de 3/4 cană de zahăr brun, 1/4 cană de unt și 1/2 cană de nuci pecan cu sirop de porumb. Se amestecă până când amestecul este gros și clocotește, 3 până la 5 minute. Se amestecă restul de 2 linguri de rom.
Se toarnă și se răzuiește uniform peste chifle calde. În cazul în care excesul de piscine glazura la baza, lingura peste topuri de chifle.