Chifle Lipicioase Cu Mere Caramel Ușor
O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de scorțișoară, mere granny smith, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chifle Lipicioase Cu Caramel Ușor, Chifle Lipicioase Cu Mere Caramel, și Chifle Lipicioase Cu Caramel De 30 De Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tigăile pentru tort cu ulei de gătit antiaderent. Pune deoparte.
Pentru sosul de caramel: într-o cratiță cu fund mediu greu topiți untul la foc mediu.
Bateți în zahăr. Odată ce zahărul s-a dizolvat, amestecați în lapte.
Lăsați amestecul să fiarbă ușor, amestecând ocazional. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute pana cand siropul se ingroasa.
Scoateți de pe foc și împărțiți sosul între tigăile de tort, înclinați tigaia după cum este necesar pentru a acoperi întregul fund al tigaiei.
Pentru chifle: într-un castron mare combinați untul topit, zaharurile și scorțișoara. Hrăniți bucățile de mere printr-un robot de bucătărie prevăzut cu accesoriul pentru răzătoare.
Adăugați mărul ras în castron și amestecați pentru a combina cu amestecul de unt.
Rulați aluatul într - un dreptunghi de 10 x 16 inci, cu partea lungă orientată spre dvs.
Întindeți umplutura de mere deasupra aluatului lăsând 1/2 inch pe marginea superioară.
Rulați aluatul de-a lungul părții lungi pentru a forma un bușten de 16 inci. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia 16 runde din aluat.
Așezați o rundă în centrul fiecărei tigaie și înconjurați-o cu 7 runde.
Coaceți până când chiflele devin maro auriu intens, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Așezați o farfurie rezistentă la căldură peste platou peste fiecare tigaie și inversați.