Chifle De Umplutură
Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), Chifle? Rolls? Brioșe? Mașină De Pâine Mere Mic Dejun Chifle Briose, și mangalore buns / mangalore banana pooris | chifle cu banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat, combinați apa, zahărul, drojdia, făina, condimentul de pasăre, fulgii de țelină, pătrunjelul, arpagicul, fulgii de ceapă și cimbru. Frământați cu cârligul de aluat până când aluatul este neted (cu excepția, desigur, a ierburilor, ceea ce va face aluatul puțin accidentat).
Adăugați sarea și untul și continuați să frământați până când untul este complet încorporat. Acoperiți vasul și lăsați-l deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 50 de minute.
Când aluatul a crescut, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade, presărați o foaie de copt cu făină de porumb și praf suprafața de lucru cu făină. Întoarceți aluatul și împărțiți-l în 24 de bucăți egale. Formați fiecare bucată într-o bilă și așezați bilele finite pe tigaia pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până când chiflele și-au dublat dimensiunea și rămâne o liniuță dacă apăsați ușor aluatul cu vârful degetului.
Scoateți folia de plastic și coaceți la 350 de grade până când chiflele se rumenesc frumos, aproximativ 30 de minute.
Scoateți chiflele din cuptor și lăsați-le să se răcească pe un suport de sârmă.