Chifle De Secară Afumate
Această rețetă servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 229 calorii. Mergeți la magazin și ridicați așchii de lemn, apă, fulgi de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine De Secară Daneză, Rață afumată cu chifle chinezești aburite, și Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați totul apă, drojdie, zară, făină de secară, făină de pâine, fulgi de cartofi și sare într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru cârlig de aluat, amestecați la viteză mică până când se combină (aproximativ 30 de secunde), acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
După 20 de minute, frământați la viteză mică până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 2 minute.
Adăugați uleiul de măsline și semințele de chimen și continuați să frământați până când sunt complet încorporate. Acoperiți aluatul și lăsați-l să se odihnească până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Când aluatul s-a dublat, făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați-l scurt, apoi împărțiți-l în 12 bucăți egale. Formați fiecare bucată într-o bilă și așezați-le pe o singură foaie de copt care se va potrivi în fumător (o tigaie cu un sfert de foaie se potrivește în a mea) pentru rulouri separate sau pe două foi de copt pentru rulouri individuale.
Acoperiți rulourile cu folie de plastic și lăsați-le deoparte până când dimensiunea aproape s-a dublat, aproximativ 25 de minute. Între timp, pregătiți-vă fumătorul și înmuiați așchii de lemn conform instrucțiunilor producătorului. Setați temperatura pentru 275 F.
Când aluatul s-a dublat, Descoperiți-l și coaceți-l în fumător până când aluatul este ușor auriu și gătit, aproximativ 45 de minute.
Scoateți chiflele din fumător și scoateți-le din tigaie pentru a se răci pe un suport.