Chifle De Scorțișoară Glazurate Cu Arțar
Chiflele de scorțișoară glazurate cu arțar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 307 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 144 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de drojdie activă, sirop de arțar de gradul b, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Chifle De Scorțișoară Cu Mere Glazurate Cu Arțar, Chifle De Scorțișoară Cu Glazură De Arțar, și Chifle de scorțișoară glazurate ușoare ale lui Sunny pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți chifle: lapte la microunde timp de 30 de secunde sau încălziți pe aragaz într-o cratiță mică până când este cald, dar nu fierbinte la atingere. Se amestecă drojdia.
Lăsați să stea 5 minute. Ar trebui să fie spumos.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat, combinați făina, zahărul și sarea și amestecați cu o lingură de lemn pentru a combina.
Adăugați ouă și amestec de lapte și amestecați pentru a combina.
Adăugați unt și începeți mixerul la scăzut. Creșteți treptat viteza la mediu mare și frământați până când este elastic și neted, aproximativ 10 minute. Ungeți ușor un castron mare cu unt.
Transferați aluatul în castron, acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să stea într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Punch jos aluatul si se framanta timp de un minut. Remodelați mingea și acoperiți cu un prosop de bucătărie, lăsați să stea 30 de minute. Ungeți un vas de copt de 8 x 11 inci (Vezi nota de mai sus).
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul, scorțișoara și nucșoara pentru umplutură. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și curată, rulați aluatul într - un dreptunghi de 16 pe 8 inci.
Presărați suprafața cu zahăr scorțișoară, lăsând o margine de 1/2 inch pe toate părțile.
Rulați aluatul în sus, în stil jelly roll și apăsați pentru a sigila marginile. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul în 12 bucăți.
Așezați chiflele, tăiate cu fața în jos, în vasul de copt pregătit. Ar trebui să se potrivească cât mai bine posibil, fără a le zdrobi. Se acoperă cu un vas de copt și se lasă să crească până aproape își dublează volumul, aproximativ 40 de minute.
În timp ce aluatul se ridică, reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți chiflele până devin aurii și umflate, aproximativ 35 de minute.
Între timp, faceți sos : într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu mic.
Adăugați smântână grea, sirop de arțar și sare și bateți rapid pentru a combina. Creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere. Se fierbe tare timp de un minut.
Ungeți fiecare chiflă caldă de scorțișoară cu sos.