Chifle cu cârnați, Cheddar și rozmarin
O porție conține 392 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cârnați pentru micul dejun, brânză cheddar, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrigi de sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin, Cheddar Slider Buns, și Chifle Hot Dog Jalapeincalrouso Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 F.
Periați un vas pyrex de 8 x 11 inci cu ulei de măsline. Gătiți cârnații într-o tigaie la foc mediu, până când cârnații se rumenesc și se fierb, aproximativ 5 minute.
Adăugați scallions și continuați să gătiți timp de 1 minut.
Se adaugă rozmarinul și se ia de pe foc.
Rulați aluatul de pizza într-un dreptunghi de 10 x 8 inci și periați marginile cu ou bătut. Împrăștiați amestecul de cârnați peste aluat presărați cu brânză și rulați pe lungime într-un cilindru.
Tăiați în 8 discuri de dimensiuni uniforme, puneți-le în tigaie pregătită cu părțile tăiate în sus și periați cu spălarea ouălor rămase. Se lasă deoparte și se lasă să crească până se umflă, aproximativ 30 de minute.
Coaceți pentru chifle sunt rumenite și fierte, aproximativ 18 minute. Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.