Chiffonade de salată mixtă cu Gorgonzola-pansament cu ierburi
Chiffonade de salată mixtă cu Gorgonzola-pansamentul cu ierburi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână arpagic, oțet distilat, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pene De Salată Verde Cu Sos Jalapeno Și Brânză Gorgonzola, Cabernet-coaste scurte fierte cu Gorgonzola Polentan și Gremolata cu plante mixte, și Salată De Salată Iceberg Răsucită Cu Pansament Cald De Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați pătrunjelul, brânza, smântâna și maioneza într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se amestecă în zară, oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Maioneză
Smântână
Pătrunjel
Oțet
Brânză
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Se transferă într-un castron și se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aruncați salatele împreună într-un castron mare, apoi aruncați cu un pansament generos de 1/2 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Pansamentul păstrează 5 zile, acoperit și răcit. Se amestecă înainte de utilizare.