Chicken Puttanesca

Chicken Puttanesca
Puttanesca de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 208 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți dezosate, roșii cherry, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Chicken Puttanesca, Chicken Puttanesca, și Chicken Puttanesca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 cu un set de rafturi de 5 in. de la sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați puiul cu sare și piper. Pui brun în ulei fierbinte pe o parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți puiul și adăugați fulgi de chile, usturoi, roșii, oregano și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
TomateTomate
Pui întregPui întreg
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Puneți brânza peste pui și coaceți până se topește și se rumenesc, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista