Chicago Gumbo

Chicago Gumbo
Reteta Chicago Gumbo ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 752 calorii, 36g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Încercați Chicago Burger Săptămâna: Chicago Deep Dish Pizza Burger, Hot Dog Chicago Transformat: Câine Chicago Oz, și Gumbo-laya" (Gumbo + Jambalaya) tocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti cârnații, rupându-vă cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Cu o lingură pliată, transferați carnea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați usturoiul, ceapa, ardeiul verde, ardeiul roșu, ardeiul și fulgii de chile în tigaie. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până când pasta începe să se caramelizeze, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Se toarnă vinul și se gătește până aproape evaporat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se adaugă roșiile cu sucurile lor și se fierbe până se îngroașă foarte mult și lichidul se evaporă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Amestecați cârnații fierți în ardei și ceapă împreună cu orezul, busuiocul și pătrunjelul. Gatiti scurt pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Împărțiți amestecul între 4 boluri superficiale. Împrăștiați aproximativ 1/4 cană din giardiniera tocată peste partea superioară a fiecăruia și garnisiți fiecare bol cu niște provolone rase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Culoare strălucitoare de aur PAL. Delicat și parfumat, cu note fine florale, Flori de tei și marmeladă de lămâie. Mătăsos și sărat pe gust, structurat elegant.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista