Chiang Mai Chiftele De Porc
Chiftelele de porc Chiang Mai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.06 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 387 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de tei kaffir, frunze de mentă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Taitei Chiang Mai, Soia Khao, Carne De Porc, și Asiatice Chiftele De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc și sarea într-un castron mediu; aruncați pentru a combina.
Așezați șalotele într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Adăugați coriandru tocat și următoarele 5 ingrediente (prin ardei iute); procesați până când amestecul este tocat mărunt.
Adăugați amestec de porc; puls de 5 ori sau până când amestecul este bine combinat.
Folosind mâinile ude, formați amestecul în torturi de 15 (1 inch grosime) (aproximativ 2 linguri pe tort).
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mare.
Adăugați jumătate din chiftelele de porc. Gatiti timp de 5 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat. Repetați procedura cu plăcuțele rămase. Aranjați 3 frunze de salată și 3 chiftele de porc pe fiecare dintre cele 5 farfurii și serviți fiecare porție cu aproximativ 1/4 cană de ierburi și 2 pene de tei.
Note de vin: încercați un alb ușor și crocant pentru a echilibra ardeii iute. Weingut Fred Loimer, Lois, Grner Veltliner 2010 ($1
are o mulțime de aciditate răcoritoare, plus un hit în două direcții de arome de citrice și arome picante care măsoară până la lămâia aromată și galangalul glisoarelor. -- Scott Jones